Så här tycker våra kunder om oss

Behandling av kinder

”Mina kinder har alltid varit lite platta och inte så tydliga. Jag ville ha mer markerade kindben. Jag provade den här behandlingen och hela ansiktet fick ett fint lyft. Formen på kinderna ser naturlig ut och det blev alldeles lagom mycket.”
Heidi 28 år

Behandling med Botox

”Jag har gjort behandling med Botox i pannan mellan ögonbrynen och runt ögonen. Var lite skeptisk mot Botox först men efter information om vad Botox är så kändes det helt okej att göra en behandling. Ser MYCKET piggare ut. Rynkorna har minskat, nästan försvunnit. Det blev ett ordentligt lyft. Har faktiskt även fått mindre besvär med spänningshuvudvärken. Trevlig bonus.”
Mats 38 år

Läppförstoring med Juvederm

”Jag har fått så fina kommentarer efter min läppförstoring.”
Sandra 19 år

Behandling med Restylane

”Jag vände mig till Vendelakliniken för att jag såg så trött ut under ögonen. Jag fick förtroende för Petra när jag var på en konsultation. Behandlingen gick hur bra som helst och det kändes inte mycket alls. Nu ser jag mycket piggare ut och jag är riktigt nöjd med resultatet.”
Christer 53 år

Behandling av ytliga blodkärl i ansiktet

”Störde mig på blodkärl på näsan som har blivit tydligare de senaste åren. Provade därför behandling med Weinwave här på Vendelakliniken. Efter 3 behandlingar så syns kärlen nästan inte alls. Känns bra!”
Andreas 31 år

Behandling med Kemisk peeling

”Jag ville fräscha upp huden ordentligt. Hade tråkiga ”knottror” vid tinningarna och ful, grovporig hud på hakan så jag bestämde mig för att prova kemisk peeling. Det ”knottriga” försvann helt och huden på hakan och i hela ansiktet är så mycket fräschare. Är supernöjd. Jag kommer absolut att fortsätta med kemisk peeling.”
Lena 29 år

Behandling med botox i panna och kring ögon

”Jag hade tröttnat på mina rynkor vid ögonen och i pannan så jag provade en behandling med Botox. Jag var först lite tveksam till behandlingen men Petra och Eva tog verkligen hand om mig på bästa sätt. Är nu av med rynkorna och det känns fint.”
Magda 43 år

Läppförstoring med Juvederm

”Jag är jättenöjd med mina läppar. Det blev så fin form och läpparna är lagom stora. Jag kommer att rekommendera mina kompisar att gå hit.”
Linda 20 år

Behandling med Restylane Skinboosters

”En vännina tipsade mig att gå hit. Hon var själv mycket nöjd med sin behandling här. Jag ville få bort kraftiga rynkor vid ögonen och smårynkor som jag hade över hela kinderna. Jag har irriterat mig på dem så länge. Efter en konsultation kom Petra och jag överens om en behandling med Restylane Skinboosters. Det är det bästa jag gjort. Är otroligt nöjd.”
Kristina 54 år

Behandling av sura mungipor med Juvederm

”Det känns hemtrevligt att komma hit. Lugn och behaglig miljö. Petra är mycket proffsig och otroligt noggrann. Mina mungipor är liksom mycket gladare nu och jag också. Jag återkommer.”
Åsa 45 år

Behandling med kemisk peeling

”Jag får kemisk peeling eftersom jag har acne. Jag har gjort några behandlingar och min acne är mycket bättre. Det är himla skönt att kunna känna sig fräsch i ansiktet igen.”
Rebecca 18 år

Behandling av migrän med Botox

”Efter många år av problem med migrän bestämde jag mig för att prova behandling med Botox. Har inte ångrat mig en sekund.”
Mats 49 år

Behandling med Restylane i hela ansiktet

”Ett mycket trevligt bemötande och en känsla att här bryr de sig verkligen om mig som kund, gör att jag bokar en rynkbehandling av hela ansiktet. Jag behöver ett ansiktslyft och en uppfräschning. Behandlingar som jag gjort på andra kliniker har inte alltid blivit bra. Det kan också ibland kännas mycket opersonligt och jag tycker att man inte alltid haft tid att lyssna till mig.. Här på Vendelakliniken har man verkligen tagit sig tid att lyssna på mig och jag är mycket nöjd med mitt nya ansikte. Jag kommer tillbaka när det behöver fyllas på.”
Margareta 71 år

Behandling med Dermapen

”Har retat upp mig i flera år på ärr som jag hade på kinderna efter tonårsacne. Provade en kur med dermaroller. Ärren är inte helt borta men de har minskat och det känns jättebra. Behandlingen med dermaroller gav dessutom en trevlig lyster och spänst på huden som kändes mycket positiv”
Pernilla 27 år

Hudvård Tebiskin

”Jag har alltid haft torr hud och provat mängder av olika produkter, sämre och bättre, men inget riktigt bra. Det här är den absolut bästa hudvård som jag provat. Huden känns nu inte längre torr utan mjuk och skön. Krämen är behaglig att smörja på och kladdar inte.”
Helen 34 år

Behandling med Restylane Skinboosters

”Provade en kur med Restylane Skinboosters efter att Petra rekommenderat den behandlingen till mig. Jag har behandlats tre gånger i ansiktet, mest på kinder och runt munnen. Jag är så glad att jag gjort denna behandling, trodde faktiskt inte att resultatet kunde bli så bra. Känner mig så fräsch och faktiskt mycket yngre. Har fått många kommentarer att jag ser så pigg ut. Jag kan varmt rekommendera denna behandling.”
Diana 46 år

Behandling med Kemisk peeling

”Jag gör kemisk peeling med jämna mellanrum för att hålla huden fräsch. Har tidigare gjort vanliga ansiktsbehandlingar men kemisk peeling ger mycket bättre effekt. Perfekt att man kan gå till jobbet som vanligt dagen efter med make-up. ”
Petra 31 år

Behandling med TCA-peeling (Strong)

”Jag ville ta bort rynkor utan att behöva göra injektioner, jag fick råd att göra denna behandling på Vendelakliniken. Det sticker ordentligt under behandlingen men efteråt känns det bara lite stramt och torrt. Efter nio dagar hade huden återhämtat sig. Jag är verkligen supernöjd. En rejär uppfräschning av huden, definitivt mindre rynkor och så försvann även en del pigmentfläckar. Jag kommer absoult att göra denna behandling fler gånger. Det är värt att man får ha lite skorpor i ansiktet drygt en vecka.”
Berit 61 år

Behandling av läppar och rynkor runt munnen med Juvederm

”Jag hade mycket rynkor runt munnen och ovanför överläppen som jag ville ta bort. Jag har irriterat mig så länge på rynkorna. Efter en konsultation med Petre kändes det som att jag verkligen ville prova. Jag har tidigare sagt att jag aldrig skulle göra behandlingar med sprutor, men nu tyckte jag att det kändes bra att bli behandlad på Vendelakliniken. Vi behandlade både rynkor ovanför överläppen, rynkor vid mungiporna och faktiskt också läpparna. Petra sa att man kunde göra så att munnen ser lite mjukare ut, och inte så snipig, utan att det blir en förstoring. Och så blev det. Rynkorna har nästan helt försvunnit runt munnen och läpparna ser naturliga ut. Mina väninnor tycker att jag ser så mycket fräschare ut.”
Åsa 56 år