Behandling av kinder, käklinje, haka & näsa

När kirurgi är att gå för långt kan man göra ett ansiktslyft med både Restylane och Juvederm. Genom att försiktigt tillföra kinder volym formar och markerar man detta område så att det ger ett piggare och mer ungdomligt utseende. Resultatet blir en påtaglig föryngring med uppmjukade rynkor, rundare ansiktsformer och en lyfteffekt över hela ansiktet.

Behandling av kinder

Man kan på ett naturligt sätt skapa en förhöjning av kinderna eller göra de mer markerade. En behandling med fillers över kinderna ger ett ansiktslyft som passar både yngre och äldre.

För dig som är yngre kan man markera kindbenen tydligare med antingen rundare, mjukare former eller med mer markerade konturer. Höga kindben symboliserar skönhet i hela världen. Att tillföra volym till kindbenen är en skönhetsbehandling för att ge tydligare former och konturer till ditt ansikte.

För dig som är lite äldre är en behandling av kinder ett sätt att återskapa ansiktets fyllighet för att ge ett mer ungdomligt och piggare utseende. När vi åldras sjunker ansiktets volym nedåt och vi förlorar volym i mellanansiktet. Detta gör att vi får mer oregelbundna och kantigare former över kinderna.
Att tillföra volym över kinderna ger ett lyft och samtidigt mjukare former. Denna behandling kan utföras mycket diskret så att du inte ser behandlad ut, utan enbart naturligt fräsch. Vid behandling av kinder blir de nasolabiala vecken oftast mindre framträdande.

Behandlingar av tinningar, käklinje, haka & näsa

 • Tinningar
  Här blir huden mer insjunken när vi åldras och man kan med fördel behandla detta område med filler. Det ger en föryngrande effekt och förbättrar ansiktets konturer.

 • Käklinjen
  Med tiden får vi en mer slapp käklinje och även ”hamsterpåsar” som hänger mer eller mindre. Här kan man behandla med filler så att käklinjen blir mer tydlig igen och så att ”hamsterpåsarna” inte syns lika tydligt. Det ger ett yngre och piggare utseende.

 • Hakan
  Man kan skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka. Genom att skulptera sin haka med filler kan man förbättra ansiktets form. Man kan också fylla ut ojämnheter i hakan.

 • Näsan
  En harmonisk näsa är viktigt för att få rätt balans i ett ansikte. Med en injektionsbehandling som t ex Restylane kan näsryggen slätas ut och tippen lyftas. Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en mycket positiv förändring av utseendet och i många fall ersätta behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

För mer inspiration besök vår sida med före- & efterbilder här ›

Vill du veta mer om ansiktskonturering?

volym-kinder
Före och efter behandling av kinder med Restylane


Juvéderm® återger volym till insjunken hud för att skapa en ungdomlig kontur av kinderna och gör dem högre och fastare.

 

 

Före och efter konturering av haka.